avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită locuinta familiala
Discuție deschisă în Executare silită

locuinta familiala

Conform prevedrilor art.321 (1) si (2) am retinut ca familia isi poate nota lociunta unde isi are domiciliul ca si "locuita familiala" in cartea funciara. Locuinta pe care o detinem are ipoteca de rang I,II, si III in favoarea bancii de unde avem credite.
Aceste credite sunt cu lauze abuzive si am ajuns in faza de executare silita si de abia azi am aflat de prevedera referitoare la locuinta familiara. Mai putem inscrie in cartea funciara notarea ca locuinta familiara.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:34, 21 Ianuarie 2015
Nu are legatura cu situatia dvs.
Faceti contestatie la executare si judecati-va pt acele clauze, sa obtineti sa aveti de plata o suma mai mica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pune ipoteca pe o casa ipotecata deja? Costin Savescu Costin Savescu Am o casa ipotecata de banca. Mai pot pune o ipoteca in favoarea unei persoane fizice la un imprumut de bani pe care sa mi-l dea acea persoana prin notar? In ... (vezi toată discuția)
Lamurire in privinta unei executari rads rads Buna Ziua, va rog frumos sa ma lamuriti in privinta unei spete de executare ce va urma sa fie pusa in aplicare. Speta ar fi urmatoarea: in urma unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Inscriere somatie de plata in cartea funciara leopold2010 leopold2010 Buna ziua, Vreau sa stiu si eu daca si cum o somatie de plata poate fi inscrisa in cartea funciara. Existau doua ipoteci de grad I si II inscrise in cartea ... (vezi toată discuția)