avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Munca in folosul comunitatii

Buna seara, sunt inculpat intr.un dosar penal(accident de circulatie) si in urma condamnarii am de executat munca in folosul comunitatii. Ultima infatisare a fost la curtea de apel,nu stiu daca mai exista vreo cale de atac (mai exista?), Inca nu am primit nimic de LA tribunal. Va rog sa.mi spuneti daca pot executa munca in folosul comunitatii inainte de a se definitiva dosarul ? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: waspwasp14 , utilizator 23:11, 20 Ianuarie 2015
Daca v-ati judecat la Curtea de Apel, este solutia definitiva. Așteptați sa aflati si solutia Curții, unde poate se modifica ceva.
Nu se poate, hotararea trebuie sa fie definitiva.
Pe site.ul curtii de apel apare ca apelurile sunt respinse ca nefondate. Si LA sfarsit "definitiva" . inteleg ca in acest Caz s.a terminat si pot lua legatura cu institutia unde mi s.a comunicat ca voi presta munca. Inca o intrebare, serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Ilfov, unde se afla ? Va multumesc si o seara linistita va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare sentinta penala Ralucadd Ralucadd Ajutați-ma Complet: 8APa Tip solutie: Nefondat Solutia pe scurt: În baza art.421 alin.1 pct.1 lit.b Cod procedură penală, respinge ca nefondate ... (vezi toată discuția)
Fără acord de recunoaștere Victorina20 Victorina20 \"Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 CP cu aplicarea art. 396 alin. 10 CPP şi art 5 C.pen condamnă pe inculpatul ISĂRESCU MARIAN la pedeapsa de 1 ... (vezi toată discuția)
Solutie apel hepennypacker80 hepennypacker80 Bună ziua, am primit această soluţie de la curtea de apel Bucureşti: Constată nul recursul declarat de reclamantul X. Respinge recursul declarat de ... (vezi toată discuția)