avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat in Romania dar muncesc in Italia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat in Romania dar muncesc in Italia

Buna seara muncesc in italia cu contract de munca romanesc vreau sa stiu si eu ce drepturi am diurna nu primesc nici salariul in tara si nici bani pe concediu cate ore fac atata primesc va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:13, 21 Ianuarie 2015
Nu aveti cum sa ramaneti fara loc de munca , intrucat inspectorii de munca au obligatia sa pastreze confidentialitatea asupra identitatii persoanei care semnaleaza nerespectarea prevederilor legale in domeniul reglementat de prezenta lege si sa nu dezvaluie angajatorului, prepusilor sai sau altor persoane faptul ca efectueaza controlul ca urmare a unei sesizari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de munca Liliana_Mariana Liliana_Mariana -cum pot proceda daca angajatorul nu respecta conditiile de munca? (vezi toată discuția)
Ore suplimentare idanytzy idanytzy buna ziua sunt angajat la o la care nu se platesc orele suplimentare si nici nu beneficiez de zile libere cum se procedeaza in acest caz? (vezi toată discuția)
Inselat de patron flaviu-valentin flaviu-valentin am fost angajat cu promisuiunea ca o sa am contract de munca si dupa o saptamana de munca pur si simplu nu am mai primit nici bani nici nu am fost angajat . ... (vezi toată discuția)