Buna ziua....daca ma poate ajuta cineva...cu articolul de lege unde scrie ca locuintele anl nu au dreptul la ajutor de incalzire(gaze nat)..nici de la guvern nici de la autoritatile locale....(la mine in oras motivand cu neexistenta asociatiei de locatari desi administrator exista)..mie m i se pare o nedreptate...nu mai spun ca centrala de bloc...nu are termostat....si merge si cand e cald afara....facturile-s colosale...Multumesc...pentru un eventual raspuns...sfat..
Va multumesc din suflet...pentru sfaturi ,tare ma simt a nimanui...la asistenta sociala am fost si anul trecut ,s-a balbait doamna de acolo apoi a spus ca nu avem asociatie de locatari ,de parca de noi depinde ..aiurea...centrala este in bloc este pe gaz...si apoi avem contract cu e-ongaz avem contract pentru aragaz....Apoi am avut multe probleme cu ei ..era o societate infiintata tot de primarie acolo dadeau subventie apoi s-a inf alta cu alt nu aici apoi urmat an a schimbat iar numele de2ani nu primim macar factura pt ce platim ..mergi acolo si-ti zice o suma..(ma am o mare durere societatea aceea mi-a dat subventie apoi fisc-ul m-a gasit cu un mic impozit pe o suma in banca mi-au imputat2000lei micile mele economii apoi urmatorul an vine si casa de asig de sanatate ca am avut si n-am platit la sanatate si imi impun ordin de plata in suma de468lei o doamne....CE PATESC DACA NU PLATESC ACEASTA SUMA?as avea vreo speranta la o armistie...daca ma imbolnavesc....trebuie sa platesc orice consultatie...Mi-s disperata intr-un stat de drept ..care drept nici cel la munca nu mai exista desi e scris in constitutie...si am varsta de 40si ..deja sunt exclusa...de pe piata municii
MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU UN EVENTUAL RASPUNS...
Ajutor incalzire
eder
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati si pe mine si sa-mi explicati cateva aspecte legate de problema ajutoarelor pentru incalzire oferite familiilor cu un venit ... (vezi toată discuția)