avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cui sa ma adresez?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cui sa ma adresez?

Buna ziua!

Cunosc o situatie, intr-o institutie publica, in care administratorul a directionat banii din contul acestei institutii dupa bunul plac si fara a-i transfera in casierie mai intai, si fara vre-un acord al consiliului de administratie sau macar cu stiinta lor. Ce organ este competent sa cerceteze situatia si sa ia masuri? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:02, 21 Ianuarie 2015
Sesizati initial politia departamnetul fraude
Faceti plangere penala, pe care o depuneti cu nr.de inregistrare/ data la parchet. Anexati documente care sa va sustina punctul de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu costy_vl_ costy_vl_ Buna ziua. Sunt presedintele unei comisii de cercetare a unei abateri disciplinare a unui coleg de serviciu si nu stiu daca fapta nu este una de natura penala ... (vezi toată discuția)
Modul si locul de adresare a unei plangeri penale hot_oliviu hot_oliviu Un grup dorim sa facem o plingere penala impotriva PMB, PS1, Primariei Voluntari (care participa in comun la realizarea unei investitii) si am formulat-o ... (vezi toată discuția)