Buna ziua,
Va rog sa ma afatuiti catre ce institutie ma pot adresa in urmatoarea situatie:
Locuiesc in Bucuresti si detin un teren de 700 mp intr-o comuna argeseana.
Un localnic sustinut de fostul primar in vara anului 2014 a inceput sa isi construiasca pe terenul meu presupuse anexe gospodaresti. Am facut plangere la Politia locala, care mi-a spus ca va trimite dosarul la Procuratura.(la 17 aug 2014)
Intre timp, localnicul cu pricina a rupt si gardurile (de intrare, laterale,etc). Am titlu, cadastru si platesc impozit la zi. Infractiunile se comit probabil noaptea si nimeni nu are curajul sa-i arate cu degetul cu voce tare pe cei inculpati. Cert este ca am facut poze si eu si Politia la vremea respectiva, iar acum arata ca un loc parasit. Catre cine mi-as putea adresa plangerea si pe cine as inculpa?
Va multumesc.
Daca aveti dovezi clare impotriva celei care construieste anexele gospodaresti pe terenul dvs, adresati-va instantei de judecata pentru tulburare de posesie.
Stiu cine construieste dar nu am dovezi. Sunt persoane de alta etnie si vecinii se tem sa depuna marturie. Aceeasi oameni au rupt si gardul dupa ce facusem sesizare la Politia locala. Dosarul, teoretic, ar fi trebuit sa ajunga la Procuratura dar nu am primit o solutionare, de luni de zile si situatia tot evolueaza in rau.