avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Credit CHF
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Credit CHF

Va salut,
Ce sanse de reusita as avea avea intr-un proces contra OTP Bank,deoarece a omis a ma informa despre riscul hiper-valorizarii chf-ului si tot ce deriva de aici.
Ma puteti pune in contact cu alti clienti OTP nemultumiti?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:33, 22 Ianuarie 2015
Ati avea sanse, au fost date deja primele solutii favorabile in aceasta chestiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta otp conversie chf in ron mariuspopescuro mariuspopescuro Buna ziua, Sunt un client \"fericit\" al OTP Bank cu doua credite in CHF ( unul imobiliar si unul de nevoi personale cu ipoteca de rang 2). OTP a venit ... (vezi toată discuția)
Oug 50 geo_onica geo_onica Am primit ieri, 23-08-2010, un sms de la BRD prin care sunt rugat sa merg sa semnez actul aditional la contractul de credit. Mentionez ca nu am niciun credit ... (vezi toată discuția)
Denominare si clauze abuzive FFLORIN1976 FFLORIN1976 Buna ziua, Am un credit ipotecar in valoare de 100.000 chf la banca credit europe bank,am contractat creditul in 2007,pentru ca in anumite perioade nu am ... (vezi toată discuția)