avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Penalitati intarziere dupa achitarea soldului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Penalitati intarziere dupa achitarea soldului

Buna ziua,

In urma unei notificari de plata de la banca x, notificare stampilata si de un executor judecatoresc, angajatorul meu a decis sa de-a curs acesteia si sa-mi opreasca din salariu 1/3 lunar pana la achtarea sumei enuntate( 15096 RON ).
dupa achitarea sumei am cerut celor de la banca x sa-mi confirma ca nu mai am nici o datorie fata de ei.Banca mi-a trimis urmatorul raspuns :"Platile au fost alocate lunar pe contul dumneavoastra, acoperindu-se suma din adresa.
Insa nu sunteti cu platile la zi, din suma respectiva s-au scazut lunar platile virate de angajator, dar totodata la soldul restant lunar au fost adaugate si penalitati de intarziere.
Cu data de azi suma restanta este de 2321.89lei."
Intrebarea mea este daca este in regula sa mai existe penalitati ( in adresa respectiva suma de 15096 RON cuprindea rate restante si penalitati intarziere ) ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:16, 25 Ianuarie 2015
Cuprindea penalitatile pana la acea data, nu pana ati platit dvs.
Ultima modificare: Duminică, 25 Ianuarie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cont banca si altele de catre alta banca sorinelul22 sorinelul22 Buna ziua!!!Pentru ca nu am mai platit rata de ceva timp celor de la ....P..acestia mi-u blocat toate conturile de la toate bancile.As dori sa stiu daca nu era ... (vezi toată discuția)
Poate banca sa ma execute de doua ori pentru acelasi contract de credit? melkoci melkoci Incerc pe scurt sa redau situatia mea cu o banca.In 2006 am luat un credit de nevoi personale.In decembrie 2009 am avut a intelegere de plata cu banca,prin ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu stef9909@yahoo.com stef9909@yahoo.com Buna ziua. Am avut la un angajat o poprire de 1/3 din salariu. Am retinut si virat executorului lunar sumele, pana la concurenta sumei din adresa de ... (vezi toată discuția)