avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... restituire indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

restituire indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

Sotia mea a nascut in nov 2012 si pana in nov 2014 a primit indemnizatie pt crestere copil. Am primit recent o decizie de la agentia judeteana pentru plati si inspectie sociala o decizie prin care suntem informati ca trebuie sa restituim banii pe ultima luna, deoarece nu aveam dreptul sa ii incasam din cauza ca eu, sotul, nu beneficiez de o luna de concediu crestere copil.

sotia este acum in somaj, eu sunt angajat cu o ora pe zi. situatia materiala nu ne permite sa ne conformam acestei decizii, efectiv nu avem de unde sa dam inapoi 700 de lei.

am termen pana poimaine sa contest aceasta decizie si orice sfat este binevenit.

va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:12, 1 August 2018
Va puteti adresa instantei de contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistia fiscala pentru mame ursu felicia ursu felicia Buna ziua, Am primit ieri o hartie de la Agentia Pt Plati si Inspectie Sociala prin care imi comunicau ca a fost respinsa cererea de scutire de la plata a ... (vezi toată discuția)
Decizie recalculare indemnizatie dupa 4 ani jumate arhana arhana Buna ziua, am primit la sfarsitul lunii dec.2014 instiintare precum in urma unei decizii din 2012 s a recalculat indemnizatia dupa primul copil. Primul copil ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala - indemnizatie crestere copil krisstinalexandru krisstinalexandru in perioada mai 2012 - mai 2013 am fost in concediu de crestere si ingrijire copil , am reluat activitatea cu data de 01 mai 2013. In luna iunie 2013 am ... (vezi toată discuția)