avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire persoana cu un pahar in cap
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire persoana cu un pahar in cap

Buna ziua !

In Arad , la o petrecere s-a iscat o altercatie in urma careia am lovit pe cineva cu un pahar de sticla in cap . Incidentul s-a produs intr-o incapere unde nu erau camere de filmat .
Partea vatamata s-a dus la Politie si a depus plangere in acest sens , eu am primit citatie acasa si urmeaza a ma duce la Politie pentru a spune versiunea mea .
El are ca si martor o persoana care sustine ca eu l-am lovit , iar eu am ca si martor o persoana care spune ca era cu mine in momentul lovirii si ca nu eu am fost cel care a aplicat lovitura .

Intrebarea mea este ce se intampla in aceasta situatie ?

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 00:14, 24 Ianuarie 2015
Se va analiza din tot materialul probator administrat in cauza cine are dreptate.
Pai el zice ca l-am lovit , eu zic ca nu , martorul lui spune ca m-a vazut lovindu-l , martorul meu spune ca statea de vorba cu mine in alt loc in timp ce a fost respectivul lovit , acesta e tot materialul probator , eu nu vad cum cineva ar putea trage o concluzie incontestabila din aceste date
LupuDaniel5 a scris:

Pai el zice ca l-am lovit , eu zic ca nu , martorul lui spune ca m-a vazut lovindu-l , martorul meu spune ca statea de vorba cu mine in alt loc in timp ce a fost respectivul lovit , acesta e tot materialul probator , eu nu vad cum cineva ar putea trage o concluzie incontestabila din aceste date

Nu e chiar asa de simplu. La momentul cand vi se vor lua declaratii, adica de la patru persoane, cea mai mica inadvertenta din declaratii va duce la suspiciuni si organul de cercetare penala isi va pune intrebari. :)
Ma rog..doar pentru un asemenea incident din experienta va spun ca nu isi va da interesul sa faca cine stie ce cercetari.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Ianuarie 2015
Avocat Sebastian Murariu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresat in drumul mare savinR savinR buna! am si eu o intrebare :ce pedeapsa poate lua o persoana cand intra la mine in masina (eu eram la volan tocmai vroiam sa plec) si incepe saami aplica ... (vezi toată discuția)
Consecinte in urma unei altercatii Anonimul1990 Anonimul1990 Buna ziua, In urma cu aproximativ o luna am avut o altercatie intr-un local. Eram impreuna cu 2 prieteni iar alti 2 baieti au inceput sa caute cearta. Cand am ... (vezi toată discuția)
Lovitura cauzatoare de moarte-politia nu face nimic!!! pirina pirina Buna ziua! Am urmatoarea problema: fratele meu a fost lovit pe data de 5 aprilie cu o sticla in cap, de o persoana necunoscuta, in urma lovirii a cazut si s-a ... (vezi toată discuția)