avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consecinte in urma unei altercatii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consecinte in urma unei altercatii

Buna ziua,
In urma cu aproximativ o luna am avut o altercatie intr-un local. Eram impreuna cu 2 prieteni iar alti 2 baieti au inceput sa caute cearta. Cand am vazut acest lucru noi am mers sa achit nota pentru a pleca. Intre timp unu dintre cei 2 baieti a luat un pahar si venea spre mine sa ma loveasca. Eu m-am speriat si l-am lovit pe acesta cu o sticla in cap si am fugit. El a venit dupa mine dar nu m-a prins. Mentionez ca sticla cu care l-am lovit eu s-a spart dar el nu a patit nimic. In urma acestor intamplate el a mers la politie si a depus o plangere impotriva mea. El si-a facut un tomograf si nu are nimic in urma loviturii. Politia ne-a recomandat sa o incheiem pe cale amiabila dar el imi cere o suma pe care nu mi-o pot permite. Mentionez ca toti eram sub stare de ebrietate. Vreau sa va intreb daca se ajunge la tribunal ce consecinte pot avea?

Alte discuții în legătură

Am avut o altercație iar victima îmi cere o sumă de bani pe care nu mi-o permit. ce consecințe pot fi dacă ajungem în instanță? Anonimul1990 Anonimul1990 Buna ziua, In urma cu aproximativ o luna am avut o altercatie intr-un local. Eram impreuna cu 2 prieteni iar alti 2 baieti au inceput sa caute cearta. Cand am ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit cu o sticla si pumni in cap Nykey Nykey Buna ziua, In urma cu 5 zile am fost lovit in cap cu o sticla dupa care am fost lovit in continuare cu pumnii si picioarele in cap si alte parti ale ... (vezi toată discuția)
Lovire persoana cu un pahar in cap LupuDaniel5 LupuDaniel5 Buna ziua ! In Arad , la o petrecere s-a iscat o altercatie in urma careia am lovit pe cineva cu un pahar de sticla in cap . Incidentul s-a produs ... (vezi toată discuția)