avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitionare teren in leasing
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitionare teren in leasing

Buna seara ! Va rog sa ma sprijiniti cu un raspuns pentru urmatoarea intrebare: este posibila achizitionarea unui teren, in rate, in leasing, de la o firma de leasing proprietara a unui teren reposedat de la o terta persoana fizica ?

Alte discuții în legătură

Leasing sub_bass2002 sub_bass2002 Imi cer scuze pentru intrebare dar am niste nelamuriri cu leasingul si nimeni nu poate sa ajuta la o masina mica. Am o masina mica pe leasing la firma si ... (vezi toată discuția)
Emiterea facturii cu valoarea reziduala de catra firma de leasing raper06 raper06 Buna ziua,as dori sa stiu ce pasi sa urmez in solutionarea urmatoarei probleme:am primit si ultimele facturi (rata si casco)din contractul de leasing ... (vezi toată discuția)
Imi poate fi luata o masina cumparata cu buna-credinta? prykkyy prykkyy In 2007 am cumparat o masina de la un proprietar persoana fizica; el era al doilea proprietar pe cartea de identitate a masinii, primul fiind o firma de ... (vezi toată discuția)