avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Conflict RAJA + Proprietar + reclamant
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Conflict RAJA + Proprietar + reclamant

Locuiesc in Or. Murfatlar , Jud Constanta .
si ma numesc x, cer de la dumneavoastra o informare directa si concreta in privinta bransarii a unei instalatii la subsolul blocului deoarece chiar daca nu suntem asociatie de proprietari , orice lucrare care se face prin bransarea unei noi retele de apa de la conducta principala trebuie sa aibe s-un consintamant al locatarilor acestei locatii .
Daca ati facut asa ceva as dori o hartie prin care sa evidentieze vadit semanturile locatarilor blocului in caz contrar voi depune o sesizare la Politia Or. Murfatlar prin care o sa evidentiez faptul ca persoana in cauza a incalcat legea .
Personal cu societatea dumneavoastra nu am cu " NIMIC " de-a face deoarece nu ma intereseaza .

Modul de operare si hartia in cauza ma intereseaza daca o aveti .

Ma puteti contacta direct la : x nr telefon

In caz contrar de nu voi primi o instiintare de la dumneavoastra o sa consider cererea trimisa la dumneavoastra prin intermediul e-mail-ului ca fiind nesolutionata si rau vadita din partea companiei dumneavostra si voi merge sa fac sesizarea fara a mai astepta de la dumneavoastra un raspuns in aceasta problema .

Modul de bransare a fost facut cum a fost facut si nu este de bun augur .

Intrebarea este : ce pot face ca sa merg mai departe daca RAJA S.A. nu imi poate arata lista cu semnaturile proprietarilor cand a facut bransamentul la conducta principala in bloc cu toate ca RAJA S.A. nu face bransamente in incinta blocului , atributiunile firmei sint pina la proprietate .:((
Ultima modificare: Miercuri, 21 Ianuarie 2015
ContSters331166, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 10:02, 19 Februarie 2015
Buna ziua , am revenit deoarece am primit toate hartiile de la procuratura / primarie si politie si de la ISU Dobrogea ...

( Rog moderatorii sa nu stearga site-ul cu poze deoarece vreau sa vada tot romanul cum se ascund de la aplica legea ) ...
[ link extern ]

Pot primi un ajutor prin care sa fiu indrumat mai departe :

1. Sa atentionez organele abilitate ca primaria orasului nu s-a autosesizat in petitiile mele .
2. Sa pot cere convorbirile de pe telefon cu cei 2 politisti de la politia locala din orasul meu unde sunt amenintat la telefon ...
3. Sa scriu intr-un memoriu dialogul avut cu domnul comandant al politiei locale prin care ma cert la cutite cu el avand s-un martor si sunt amenintat ca daca nu imi vad de treaba mea au ei pina la urma grija sa dea cu mine de pamant .
4. Sa mi se finalizeze problema in cauza prin nerespectarea legilor si punerea lor in aplicare de catre Politia Locala / ISU Dobrogea ( Pompieri ) / si Primaria orasului unde locuiesc .

Apoi o sa fac si public totul la un ziar si o televiziune .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nepunerea in aplicare a unei legi ContSters331166 ContSters331166 Detin o adresa la un bloc cu subsol , parter , etajul unu si deasupra mansarda unde inainte se uscau rufele , am facut reclamatie la primarie , dupa 2 luni de ... (vezi toată discuția)
Intrebare / ajutor / lamurire ContSters331166 ContSters331166 An atentia domnului prim procuror Ma numesc x y din orasul Murfatlar , jud Constanta , cu domiciliul stabil in orasul Murfatlar Aleea Narciselor nr. 7 , ... (vezi toată discuția)
Sistarea furnizarii de apa rece rodenstock rodenstock Buna ziua, am apelat la dumneavoastra pentru a ma lumina intr-o problema grava zic eu. Locuiesc in orasul Cernavoda intr-un bloc de 4 etaje care are 3 ... (vezi toată discuția)