avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nepunerea in aplicare a unei legi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nepunerea in aplicare a unei legi

Detin o adresa la un bloc cu subsol , parter , etajul unu si deasupra mansarda unde inainte se uscau rufele , am facut reclamatie la primarie , dupa 2 luni de zile dupa ce am trimis scrisoare la ISU Dobrogea sau sesizat si au venit la fata locului pentru a aplica ceea ce eu scrisesem in acea reclamatie ..

Dupa cele petrecute nimic de luat in seama , am asteptat , am cazut si de comun acord cu politia comunitara ca sa dea un gard jos ce este ilegal amplasat in mansarda blocului ... Am un raspuns de la politia locala - comandantul acestei politii in care ma instinteaza ca respectivul care a facut amplasarea si imprejmuirea cu gard va fi sanctionat si mai ales va da gardul jos .

Am asteptat inca 3 luni , reclamatia dateaza de la data de 15 ianuarie daca tin bine minte , am fost si am facut un pic de cearta deoarece nu puteam intra la primar ca dupa regulile interne ale acesteia nu poti intra cand doresti tu

Am cerut o copie dupa reclamatia facuta si nici acum nu vad o rezolvare .

Am fost de 2 ori amenintat de catre organele politiei locale in cazul in care eu merg la procuratura sau in tribunal o sa aibe ei grija sa-mi caute nod in papura .

P.S.: Sint plecat din tara dar pot cere prin email cuvint cu cuvint a acelui raspuns dat de seful politiei locale printr-o scrisoare trimisa acasa . Am copii facute ce asteapta sa ajunga la procuratura deja .

totul combate legea constructiei pe loc neautorizat cu imprejmuirea unui gard la spatiul comun al proprietarilor . Nu detinem asociatie de proprietari .
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
ContSters331166, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 18:56, 29 Decembrie 2014
Daca nu aveti o hotarare in acest sens, sa presupună o obligatie, pentru ce sa fie sancționati? Cred ca ati uitat ca la noi fiecare e mai presus de lege.
Adresati-va si la Inspectoratul de Stat in Constructii
Email: isc@isc-web.ro
am deja de la politia locala o hartie prin care scrie ca respectivul a inteles consecinta si va da gardul jos , acum sa ajung acasa sa merg mai departe decit politie si primarie , televiziune si procuratura se pare ca exista inca puterea unui mafiot bine pus de la bucuresti infipta bine in meleagurile vinurilor dobrogene

saptamina asta o sa fac toate demersurrile aferente politie primarie isc procuratura si sesizez si 2-3 televiziuni
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Deci revin la subiect , am revenit acasa si am asa :
2 bonuri de la primaria orasului murfatlar
unu dateaza de pe data de 17.01.2014 in ziua cand am facut cererea prin care s-a aplicat abuziv gardul
al doileape data de 22.09.2014 prin care solicit copie dupa cerere ca sa merg mai departe

in hartia trimisa de politia locala scrie asa :

ROMANIA JUDETUL CONSTANTA
PRIMARIA ORASULUI MURFATLAR
SERVICIUL POLITIA LOCALA
CATRE
Dl.X

Urmare a petitiei dumneacoastra adresata comandantului acestei subunitati de politie locala prin care sesizati faptul ca numitul Y , a procedat la ingradirea spatiului din podul acestui bloc , va facem cunoscut ca in urma sesizarii dumneacoastra , au avut loc verificari , iar numitul Y in urma discutiilor purtate a fost de acord sa indeparteze plasa metalica .
Va asigura in continuare de receptivitatea si sprijinul nostru in rezolvarea problemelor cu care va confruntati , in masura in care acestea intra in competenta noastra de solutionare .

SEFUL POLITIEI LOCALE
..........

Stampila si semnatura

Am facut reclamatie si la ISU DOBROGEA , din pacate nu stiu daca se pot aplica poze aici ca sa se vada si ce am primit de la ISU DOBROGEA si pozele
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2014
Admin, administrator
Puteti inchide cazul ( mesajul ) , am facut hartii la ISU Dobrogea / I S C / Procuratura si intr-un sfarsit au picat si capete care au instrumentat plangerile facute de mine in luna ianuarie si martie ... daca nu faci direct la procuratura si ISU , niciodata nu o sa ai castig cu mafia din politie . Cica toti sunt prosti :)

Multumesc de gazduirea mesajului si sarbatori fericite .
Ultima modificare: Luni, 29 Decembrie 2014

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict raja + proprietar + reclamant ContSters331166 ContSters331166 Locuiesc in Or. Murfatlar , Jud Constanta . si ma numesc x, cer de la dumneavoastra o informare directa si concreta in privinta bransarii a unei instalatii ... (vezi toată discuția)
Mutarea unei custi destinata cainilor de catre functionarii primariei: consecinte barbumaria barbumaria Si eu am o problema cu adm.publica locala. Am reclamat la primar comportamentul abuziv al unei functionare din primaria de sector. Am specificat ca abuzul ... (vezi toată discuția)
Am următoarea problemă cu vecinul: proprietățile sunt separate ... Cami2014 Cami2014 Am următoarea problemă cu vecinul: proprietățile sunt separate de un gard comun, din lemn, care are înălțimea de 1,80cm. Gardul a fost construit de ... (vezi toată discuția)