avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Marire capital prin aport numerar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Marire capital prin aport numerar

Se poate majora capitalul social prin aport de numerar in cazul in care capitalul propriu este negativ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:43, 22 Ianuarie 2015
Se poate majora capitalul social punct.
Actele juridice difera de situatia din contabilitate.
Atata timp cat nu exista o interdictie de a majora capitalul social daca capitalul propriu este negativ, inseamna ca este permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare capital louisa louisa Ma aflu in urmatoarea situatie: Unul din asociatii firmei a adus ca aport o cladire la capitalul societatii iar acum ca urmare a reevaluarii a iesit o valoare ... (vezi toată discuția)
Majorare/reducere capital social ENGFULL ENGFULL nu stiu care este interesul de a face asa ceva si nici logica acestei intrebari .... de dimineata m-a intrebat cineva : " se poate in aceeasi adunare ... (vezi toată discuția)
Dizolvare socitate comerciala eliey eliey Am primit un telefon de la finante si au zis ca firma pe care o administrez este propusa pentru dizolvare ca are capital negativ , Ce pot sa fac sa-mi ... (vezi toată discuția)