avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum ii pot trage de urechi pe cei de la buy back
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum ii pot trage de urechi pe cei de la buy back

Daca am cumparat o masina de la o firma de buy back serioasa zic ei si am avut garantie cu plan service cu tot si am fost la un service si mi-au spus ca masina a fost lovită cum ii pot trage de urechi pe cei de la firma.Pot face o sesizare la firma mama care are reprezentante in mai multe tari.Consider ca am fost mintit si macar pentru viitorii cumpărători sa le atrag atenția sa fie mai atenti cu aceste firme.
Este evident ca daca vreti "sa-i trageti de urechi" , va trebui prima data sa gasiti "urechile " lor si totdeodata va trebui sa gasiti intrumentul potrivit cu care ii puteti "apuca de urechile lor". :D

Prin urmare, revenind la tonul serios, pentru a-i putea "sanctiona" va trebui sa aveti probe in acest sens: o expertiza auto de specialitate; iar sanctiunea o poate aplica fie OPC, fie sa obtineti o hotarare in instanta.

Acum, calea pe care o veti alege, depinde de anumite detalii, cum ar fi : ce doriti sa obtineti, in mod concret, de la acea firma in urma "tragerii de urechi".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta de la o nota de plata gresita ... adirotaru adirotaru Buna, Am o problema si caut o lamurire in comunitate si anume: In urma cu 2 ani am achizitionat o masina noua de la un concesionar, care mi-a intocmit o ... (vezi toată discuția)
Probleme tehnice automobil nou, garantii, drepturi si obligatii Theodor C Theodor C Buna ziua, Sotia detine un autoturism cumparat de nou acum un an pe persoana fizica (leasing financiar). Cumparat de nou tocmai pentru a evita problemele de ... (vezi toată discuția)
Inselat de service auto mvpuiu mvpuiu am fost cu masina in service deoarece nu mai functiona corespunzator. acolo am ajuns dupa ce in prealabil sunasem si intrebasem daca pot veni a 2-a zi si cat ... (vezi toată discuția)