avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... plan de lectie modern
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

plan de lectie modern

Am si eu o intrebare.
Urmeaza sa imi sustin prima inspectie de definitivat si mi s-a spus de catre inspectorul de specialitate ca planurile mele de lectie nu mai sunt la moda, nu se mai fac de cativa ani, si sa imi procur unu schelet de plan de lectie modern
Ati putea sa ma ajutati si pe mine cu un astfel de plan pe care sa il completez ulterior? Deorece nimeni nu ma poate lamuri cum arata un plan modern.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:38, 24 Ianuarie 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata profesor metodist tt71 tt71 Va rog sa imi spuneti daca prof. Metodist este platit pentru inspectia de specialitate efectuata la definitivat. 2019. Secretara spune ca nu exista cadru ... (vezi toată discuția)
Planuri de afaceri? ContSters225784 ContSters225784 Buna seara. Am si eu o intrebare.Unde anume pot gasi planuri de afaceri sa cumpar sau gratuite pe internet? Imi trebuie un plan de afaceri pana la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Deschidere carte funciara paliucatalin paliucatalin va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele probleme: pentru a deschide cartea funciara a imobilului am inteles ca imi trebuie documentatie cadastrala.eu ... (vezi toată discuția)