avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite

In aprilie 2010 parintii mei au trecut apartamentul lor pe numele meu. Dar impozitul pe locuinta au continuat sa il plateasca in fiecare an pe numele lor. Acum am fost la Taxe si Impozite sa le zic sa treaca impozitul pe numele meu si mi-au zis ca o sa fiu amendat. Este corect? Din moment ce impozitul e platit la zi in fiecare an.
Mi-am spus ca pe langa amenda, o sa trebuiasca sa platesc din urma, incepand cu acum 4 ani.
Va multumesc, Mihaela Scortari

Alte discuții în legătură

Impozit majorat a doua locuinta ingrid_rogojinaru ingrid_rogojinaru In anul 2004, sotul meu a dobandit, in urma decesului tatalui sau si acceptarii succesiunii, dreptul de proprietate in cota indiviza de 3/8 din 1/2 asupra ... (vezi toată discuția)
Apartament trecut cu contract vz-cumparare Mirela42 Mirela42 Buna ziua, As dori sa semnalez o situație. Parintii mei mi au incheiat un contract de vanzare cumparare inainte de casatorie , aproximativ in anul 1996, cu ... (vezi toată discuția)
Modificari in stabilirea impozitului pe imobile mihacion mihacion Care sunt ultimele modificari in modul de stabilire a impozitului pe imobile pt persoanele fizice? Situatia pentru care intreb acestea este urmatoarea: Casa ... (vezi toată discuția)