In anul 2004, sotul meu a dobandit, in urma decesului tatalui sau si acceptarii succesiunii, dreptul de proprietate in cota indiviza de 3/8 din 1/2 asupra apartamentului in care locuim si in prezent. In anul 2006, am incheiat un contract de vanzare-cumparare asupra apartamentului in care locuiesc parintii mei. In urma aplicarii OUG 58/2010, am primit o decizie de impunere privind impozitele si taxele locale prin care s-a stabilit asupra apartamentului cumparat in 2006, cu valoare de impunere 176 lei, un impozit suplimentar de 38 lei (176*65% raportat la 4 luni = 38 lei). Intrebarea mea este: acest impozit suplimentar este calculat corect, avand in vedere ca eu nu am drept de proprietate asupra apartamentului in care locuim, pentru mine apartamentul pe care parintii mei l-au trecut pe numele nostru reprezentand de fapt prima si unica locuinta?
Impozit locuinte
Mamacita
Detin o locuinta proprietate personala impreuna cu sotul meu. Anul trecut am dobandit print-un act de donatie un apartament de la parintii mei. Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)