1) Sunt in divort cu sotia mea si in cercetare penala la cererea sa ptr urmatoarele;
In timpul casatoriei am cumparat pe numele meu un autoturism cu banii imprumutati de la banca unde amindoi suntem codebitori cu aceleasi drepturi si datorii (nu este girat la banca sau in leasing)
Eu am vindut autoturismul si cu acceptul scris al sotiei dar banii nu i-am depus in banca ptr ca sotia m-a lasat cu datorii mari cind ne-am despartit
Ea doreste sa recupereze masina de la cuparator iar acesta sa recupereze banii de la mine pe care nu-i mai am
Nu am avut nici un fel de restrictie in privinta vanzarii masinii (sechestru, gaj,) etc iar vinzarea s-a efectuat legal, cumparatorul a inregistrat-o la politie, primarie, si la toate unitatile prevazute in lege
Printr-un contract de COMODAT cumparatorul imi incredinteaza sa circul si eu cu ea
CE SE POATE INTIMPLA IN ACEST ??
2) in timpul divortului, avocatul sau i-a devenit mai mult decit aparator (cum prevede profesia sa) i-a devenit si amant, situatie recunoscuta de ea si impreuna ma tortureaza pe mine
POT FACE CEVA IN ACEST CAZ - intrucit respectivul avocat e prezent la toate declaratiile pe care le dau la politie si v-a fi prezent oriunde si de aici in colo
Va multumesc anticipat si din inima ptr raspuns
trebuie sa va angajati si dvs un avocat.
in privinta masinii, la a carei vanzare v-ati dat amandoi sotii acordul, nu se mai poate face nimic. proprietar este acum cel care a cumparat-o si poate face tot ce doreste cu autoturismul respectiv, inclusiv sa vi-l incredinteze dvs sa circulati cu el
Multumesc tare mult ptr raspuns !
Da, sa circul cu masina avem un contract de comodat pe perioada -permanent
Sunteti o doamna deosebita si sa va de-a D-zeu sanatate dvs si intregii familii
Executare silita
iulian56
Buna ziua !
Ma numesc I.Dobrescu si sunt din Pitesti
Problema:
Am fost casatorit si recent s-a incheiat divortul
In timpul casatoriei am luat un imprumut ... (vezi toată discuția)