avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare proprietate

Buna ziua,am cumparator la casa dar neavand banii,vrea sa facem tranzactia prin intermediul bancii,respectiv credit imobiliar.As vrea sa stiu care sunt riscurile mele ,ca vanzator si cum se procedeaza,va multumesc,cu stima,adi s.
Cel mai recent răspuns: FLORIN MUSCA , Evaluator 13:41, 22 Ianuarie 2015
faptul ca tranzactia se va desfasura sub supravegherea unei banci va garanteaza ( 1 data in plus) legalitatea ei. Conditia este ca toate datele pe care le veti declara (inclusiv pretul de vanzare) sa fie reale. dezavantajul unei tranzactii cu credit este ca, pana cand creditul cumparatorului nu este aprobat, dvs nu aveti garantia ca veti vinde casa acestei persoane. daca in perioada cat dureaza aprobarea creditului ( intre cateva saptamani si cateva luni) apare un alt cumparator nu prea va mai puteti razgandi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce riscuri imi asum daca vind casa la client cu finantare de la banca "prima casa" giorgio24 giorgio24 Ce riscuri imi asum daca vind o casa la un client cu finantare de la banca prima casa si cum ma asigur daca primesc banii avind in vedere ca trebuie sa semnez ... (vezi toată discuția)
Status credit prima casa bozzzan bozzzan Buna ziua. Intrebare pentru cei care au trecut printr-un proces de obtinere a creditului prima casa. Statusul actual al dosarului despre care vorbesc este ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare credit prima casa - studiu de piata Mihai73 Mihai73 Sunt inscris la programul Prima Casa, in ultima faza, aprobarea dosarului. Sunt sunat de la banca si mi se spune ca nu mi se poate acorda suma de 50.000 euro, ... (vezi toată discuția)