avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional CIM

daca societatea isi schimba denumirea se face act aditional la contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:26, 23 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Nu se face niciun act aditional, in acest sens.
eu nu am facut pana acum dar mi-a zis cineva ca ar trebui. colega a zis da dumneavoastra nu. sunt cumva incurcata.:D
Este o logica simpla . Schimbarea denumirii unui angajator nu este supusa acordului unui salariat si , prin urmare, nu se incheie act aditional la c.i.m.

In speta, se poate emite o instiintare de catre angajator privind modificarea denumirii si care sa fie semnata de catre toti salariatii de luare la cunostinta.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea denumirii firmei impune act aditional la cim ? simona.cretu simona.cretu Daca s-a modificat denumirea firmei dar toate celelalte elemente de identificare au ramas neschimbate este necesar sa se incheie act aditional la contractele ... (vezi toată discuția)
Act ad la cim de modificare denumire institutie VivieneV VivieneV Buna ziua, daca institutia si-a modificat denumirea, cu 01.08.2018, in cat timp se comunica actul aditional la contract salariatilor cf codului muncii? (vezi toată discuția)
Referitor la cim minculivia minculivia Buna ziua Numele meu e MINCU LIVIA si doresc citeva lamuriri cu privire la contractul sotului de munca Contractul propriu zis e incheiat pe firma DELAMOD ... (vezi toată discuția)