avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbarea denumirii firmei impune act aditional la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbarea denumirii firmei impune act aditional la CIM ?

Daca s-a modificat denumirea firmei dar toate celelalte elemente de identificare au ramas neschimbate este necesar sa se incheie act aditional la contractele individuale de munca?
Este suficienta o notificare de instiintare a salariatilor sub semnatura din partea salariatului de luare la cunostinta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 20 August 2018
Schimbarea denumirii firmei nu impune incheierea unui act aditional la c.i.m. .... Este suficienta notificarea de instiintare a salariatilor privind schimbarea denumirii angajatorului , sub semnatura din partea acestora de luare la cunostinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, parte a contractului de inchiriere si-a schimbat intre ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Parte a contractului de inchiriere si-a schimbat intre timp denumirea la Registrul Comertului. Pot face un act aditional la contract cum ca ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume firma nicoleta_blu nicoleta_blu Buna ziua, Spuneti-mi, va rog, ce trebuie sa fac cu contractele de munca in cazul unei firme care si-a schimbat denumirea. Notificare pt fiecare angajat sau ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim mopy mopy daca societatea isi schimba denumirea se face act aditional la contractul de munca? (vezi toată discuția)