avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit bancar

Titular credit ipotecar de 20000 euro , decedat . Codebitorul , sotul ,in urma succesiunii are de achitat 10000 euro la data incheierii contractului . Actual , dupa achitare comuna , 7000 euro . Daca sotul achita suma de 7000 , creditul se considera rambursat ?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 16:08, 22 Ianuarie 2015
Trebuie sa achite soldul restant. Daca a ramas de plata 7000, atunci 7000 trebuie sa plateasca.
Interventie moderator

Am rugamintea sa nu mai deschideti topicuri care expun aceeasi problema. Va rog daca mai aveti si alte nelamuriri legate de subiectul expus de dvs sa continuati in topicul deschis initial. Acest topic va fi inchis.
Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire pt succesiune tabangina tabangina fostul sot,fostii socri si o sora a fostului sot au decedat,la casa unde am locuit nefiind deschisa succesiunea,cumnatii care sunt in viata si au alte ... (vezi toată discuția)
Titlul pe pamant spa225 spa225 de unde si cat ma costa sa scot titlul pe pamantul [b]stra stra bunicului[/b] meu? [b]Ca nepot am dreptul? pentru ca alte acte nu sunt.[/b] Este mostenire si ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire katai82 katai82 Buna ziua,daca am inceput dezbaterea de mostenire la notar,in sensul ca am dus acte,altcineva poate incepe sa dezbata succesiunea la alt notar sau in instanta? (vezi toată discuția)