avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imputernicire pt succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imputernicire pt succesiune

fostul sot,fostii socri si o sora a fostului sot au decedat,la casa unde am locuit nefiind deschisa succesiunea,cumnatii care sunt in viata si au alte domicilii vor sa imi faca mie acte,imi trebuiesc imputernicire de la ei dar si de la copiii fostei cumnate care a decedat,acestia fiind majori?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 11:35, 9 August 2016
Interventie moderator
Va rog nu mai deschideti alte topicuri cu aceeasi tema . Continuati acolo unde ati postat prima oara.
Acest topic va fi inchis.
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire pt succesiune tabangina tabangina buna ziua,fostii socri inclusiv fostul sot sunt decedati si fostii cumnati vor sa imi faca imputernicire pt a incepe succesiunea terenului unde se afla ... (vezi toată discuția)
Mostenire mihaelllatya mihaelllatya Tatal sotului meu a decedat acum aproape 1 an. Au ramas : soacra mea ,sotul meu si fratele lui. Am locuit o perioada in apartamentul socrilor si din cauza ... (vezi toată discuția)
Credit bancar adilaur adilaur Titular credit ipotecar de 20000 euro , decedat . Codebitorul , sotul ,in urma succesiunii are de achitat 10000 euro la data incheierii contractului . Actual , ... (vezi toată discuția)