ma scuzati, dar comportamentul meu fata de el in acesti ani a aratata nu sunt deloc o persoana incorecta sau neintelegatoare. tocmai de aceea a profitat si o face in continuare. nu intentionez sa fac altceva decat sa-l responsabilizez. imi e tot mai greu sa ma descurc singura si nu mi se pare corect fata de fiul meu sa stau cu mainile in san asteptand ca fostul meu sot sa-si demonstreze "grija si dragostea" fata de fiul lui. cer doar drepturile prin lege ale fiului meu.
multumesc
De ce nu invatati cate ceva de la fostul dvs sot? atata timp cat el nu-si achita obligattile financiare fata de copil dvs respectati cu strictete programul vizita, o luna scrie in programul de vizita, o luna il lasati, nu mai mult. trebuie sa il viziteze doua weekend-uri pe luna, de la ora X LA ORA Y, atunci sa respecte orarul, altfel faceti plangere la politie. Nu exista alta cale, va SANTAJEAZA CU REINCREDINTAREA??, atunci aratati-i ca sunteti ferma in ceea ce priveste drepturile copilului dvs. Nu mai lasati de la dvs de dragul copilului, pentru ca el profita. Si faceti plangerea la politie pt neplata pensiei alimentare. Cand plateste, retrageti plangerea, nu este necesar sa se ajunga mai departe.
Va vorbesc din experienza, dupa 1 an de neplata, in urma plangerii, fostul meu sot, acum achita lunar, la data fixa, pensia alimentara, si a platit si din urma.
Daca tatal vrea sa-si cunoasca copilul si sa fie cunoscut de catre copil, va face totul posil.
Si nu uitati ca ambii parinti au drepturi si obligatii, este valabil nu numai pt dvs dar si pt fostul sot.
A si pentru plangerile catre protectia copilului, cereti copia solutiilor, puteti face plangere la politie pentru declaratti false, sper ca nu ma insel, cel putin demonstrati ca nu sunteti la cheremul lor si se linistesc cu declarattile nefondate.
Fara teama, nu va poate face nimic.
Mult succes.