avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresata verbal, umilita in public, amenintata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresata verbal, umilita in public, amenintata

Buna seara. Am o problema care ma framanta cu adevarat. De asta vara o vecina pretinde ca am o relatie cu sotul ei. Prima data cand a venit la mine m-a jicnit si a tipat in gura mare ca sunt o .... auzind astfel toti vecinii. Oriunde ne-am intalni ma umileste in ultimul hal si isi corupe si copilul de 14 ani si mama sa faca sa faca acelasi lucru. A spus minciuni vecinilor cum ca "prestez" anumite servicii si multe altele. Nu mai rezist. Mi-a stricat reputatia, acum toata lumea ma crede o c.... . M-a amenintat ca ma tunde... . Nu vreau procese. Vreau sa fiu lasata in pace. Ce ma sfatuiti?:((
Cel mai recent răspuns: alesia18 , utilizator 21:30, 25 Ianuarie 2015
Vecina și alții trebuie să știe că aveți rude care cunosc evenimentele în detaliu și vă susțin. Indiferent de grijile suplimentare ce le dați părinților, ei pot avea un cuvânt important de spus in ceea ce privește relația cu vecinii, dar și in general. Ei pot lua atitudine.

Amenințarea unei persoane către altă persoană: gândiți și la faptul că poate își cunoaște bine soțul sau este ea f. geloasă sau face asta ca nimeni să nu atenteze la bunul ei ... și ați nimerit dvs.în raza ei vizuală.

Chiar dacă se consideră (poate chiar din frică arată acest lucru) superioară, asta nu înseamnă că și este. Superioritatea poate reieși din multe: caracter, studii, comportament, moralitate etc., oricare dintre acestea luate individual nu te fac cu adevărat superior altei persoane.

Succes!
Ultima modificare: Duminică, 25 Ianuarie 2015
im82, utilizator
Va multumesc mult pentru sfaturi. Voi incerca sa discut cu parintii. Si sper sa se termine povestea asta, sa pot iesi din casa fara temeri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O vecina de a mea... Nicu2011 Nicu2011 Buna ziua. Am o problema cu o vecina , care locuieste singura, la vreo 40 de ani, locuieste sub apartamentul meu, care, sistematic, minte vecinii si ... (vezi toată discuția)
Vecin agasant - care ameninta si hartuieste ma1271 ma1271 Buna ziua! As avea nevoie de un sfat/ parere. Parintii mei de mai bine de 2 ani sunt abordati de un vecin sa ii vanda casa ( acest lucru nu se va ... (vezi toată discuția)
Sunt hărțuit verbal, în mod constant, de un polițist. ce aș putea face? Bogdanv8 Bogdanv8 De ceva timp sunt hartuit de un anumit domn polițist. De fiecare data când ma vede ma jicneste, ma face de ras în fata prietenilor și tot timpul spune ca ... (vezi toată discuția)