avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua! As dori sa stiu ,care va fi situatia mea dupa divort ,adica:
- avem 17 ani de casnicie ,locuim in apartamentul socrilor,ei locuind tot de 17 ani intr-o alta locuinta la tara.
In perioada casatoriei noi am facut investitii mari in apartament , am adus imbunatatiri.Problema e ca nici dupa 17 ani ,socrii nu au trecut apartam pe numele sotului dintr-un principiu,el fiind singurul lor copil.
Acum se pune problema unui divort.Avem impreuna un copil de 16 ani.
Am(sotia) vreun drept asupra locuintei ,avand in vedere ca am investit amandoi in apartament,am platit noi cheltuielile si impozitele pe apartament?
Multumesc.:(
Cel mai recent răspuns: milacri , utilizator 11:37, 23 Ianuarie 2015
Aventi drept la 50% din respectivele sume cheltuite dar doar in masura in care le puteti dovedi cu acte sau martori. Drept de proprietate asupra apartamentului nu aveti.
Ultima modificare: Joi, 22 Ianuarie 2015
Cris1971, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament prima casa - divort yonutzzell yonutzzell Buna ziua. Sunt casatorit de 2 ani si am impreuna cu sotia un copil de 2ani. Locuim intr-un apartament pe care ni l-au cumparat parintii ei , apartament in ... (vezi toată discuția)
Divorț la notar vylut vylut Buna ziua! Sunt căsătorită de 18 ani, am un copil in vârstă de 16 ani si locuiesc in apartamentul socrilor. Soțul meu este infidel, am luptat pentru ... (vezi toată discuția)
Divort ionela18 ionela18 BUNA ZIUA. Eu si sotul meu am decis de comun acord sa divortam dupa 8 ani de casnicie, am ajuns la concluzia ca nu mai putem sa stam impreuna. Noi locuim ... (vezi toată discuția)