avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare fost detinut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare fost detinut

Buna seara!
Ce avantaje avem ca angajator daca angajam un fost detinut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 25 Ianuarie 2015
Pentru fiecare angajat eliberat din penitenciar primesc de la Uniunea Europeana cate 1.200 de lei, timp de sase luni.
Care este textul de lege care prevede asa ceva ?
Este vorba de fonduri europene. Nu este un text de lege.
Prin urmare, nu exista nicioprevedere legala in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii facultative - venit salarial cdcd cdcd Buna ziua, La o firma angajatorul plateste pt angajati pensie facultativa. In luna decembrie se depaseste suma de 400 de euro/salariat. Suma care depaseste ... (vezi toată discuția)
Fondul social european sau "initiativa privind ocuparea tinerilor" nobody_else91 nobody_else91 Buna ziua, Cu referire la acordarea primelor de incadrare si de instalare, am citit intamplator ca pe langa 1000 lei prima de incadrare se acorda si 250 ... (vezi toată discuția)
Eu m-am întors în tara după 17 ani luciandamoc luciandamoc Am 15 ani de reședință în Italia 13 ani lucrați în regulă de ce anume ași putea beneficia ex.dacă îmi deschid o firmă sau dacă mă angajez. Eu ... (vezi toată discuția)