avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratie 392 B
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratie 392 B

Am completat declaratia 392B cu sumele cerute, am completat toate datele entitatii cerute de formular, iar cand sa validez nu m-a lasat deoarece nu am completat si numele si datele persoanei imputernicite. Ce inseamna asta, este o prevedere noua de care n-am aflat sau ce ? Am cautat pe site-ul ANAF dar n-am gasit nici o indicatie in sensul ca ar fi obligatoriu sa existe un imputernicit. Stie cineva ceva ?
Cel mai recent răspuns: madi60 , utilizator 08:34, 25 Ianuarie 2015
Anaf-ul mi-a dat raspunsul emitand o noua versiune a declaratiei 392 in data de 23.01.2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program 392b lulu58 lulu58 Stie cineva daca a aparut anul acesta (2015) programul pentru declaratia 392B (aferent anului 2014). Daca da, unde il pot gasi? (vezi toată discuția)
Declaratia 392b dan1111 dan1111 Se mai depune declaratia 392B de catre persoanele neinregistrate in scopuri de tva, cu un plafon de sub 35000 euro? Daca da, exista un formular nou sau e ... (vezi toată discuția)
Declaratie 230 dianamitru dianamitru Cine imi poate explica care e faza cu imputernicitul? Cine pe cine imputerniceste si de ce? Daca deja am completat declaratia model vechi trebuie sa o mai ... (vezi toată discuția)