avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Listele de avans si statele de salarii nu se semnează ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Listele de avans si statele de salarii nu se semnează de catre salariati

Fluturasii de salarii sunt in două exemplare, un exemplar se semnează de către salariaţi şi ramane la institutie, este suficient ?
Listele de avans chenzinal , statele de salarii nu se semnează de către salariaţi deşi conform Legii nr. 53/2003 -Codul muncii art. 168. - (1)” plata salariului se dovedeşte prin semnarea ştatelor de plată, precum şi prin orice alte documente justificative care demonstrează efectuarea plăţii către salariatul îndreptăţit”.şi cu respectarea prevederilor Decretului nr.209/1976 pentru aprobarea regulamentului operaţiilor de casă .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 23 Ianuarie 2015
Fluturasul de salariu semnat de catre salariat poate constitui document justificativ de plata a salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada plata salariu este statul de plata? state de plata inexistente ! ContSters241026 ContSters241026 Din cate stiu dovada platii salariu catre angajati este statul de plata.Daca angajatii nu sunt platiti pe carduri sau alte mijloace de plata electronice. In ... (vezi toată discuția)
Ce semnam, statele de plata sau fluturasii? Elena Elena Elena Elena Ce este mai bine sa semnam cu angajatii, state de plata sau fluturasi? Pe stat, sunt trecuti toti angajatii si nu se asigura confidentialitatea, este atunci ... (vezi toată discuția)
Fluturas salariu stefan60 stefan60 Buna seara, am o intrebare, si anume: Este normal ca sa nu primesti fluturas de salariu de la companie la sfarsitul fiecarei luni, si sa fii platit cu salariul ... (vezi toată discuția)