avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Castig recurs
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Castig recurs

Buna ziua.Am avut un proces de divort+partaj lung,lung.Am ajuns pana la Curtea de apel.Am castigat recursul.,,Exul"trebuie sa mi dea o anumita suma de bani(sulta)+ bunuri mobile.Intrebarea mea este,ce fac acum?cum imi iau partea ce mi s-a dat prin lege? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:08, 23 Ianuarie 2015
Mergeti cu hotararea la un executor pt a o pune in executare. Cheltuielile le avansati dvs si le recuperati de la debitor.
II puteti trimite o notificare tot prin executor, poate omul vrea sa se supuna, sa nu ajunga la executare silita. Dati-i ragaz cateva zile.
Din pacate pt el, ramane fara casa daca nu are banii de sulta.
Ultima modificare: Vineri, 23 Ianuarie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recursul mai poate continua daca am platit sulta..? Domitian Domitian Buna ziua, am termen in16 octombrie 2012 recurs partaj....intre timp fata de terminarea apelului si data solutia care in termen legal s-a trecut la ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea unei concilieri cu creditorul atunci cand executarea apartamentului este eminenta? emil_driver emil_driver Buna ziua!Ma aflu in situatia in care apartamentul unde locuiesc cu familia si un copil minor,sa fie scos la licitatie!Am in sarcina mea,o \"paguba\"adusa unei ... (vezi toată discuția)
Executare silita Manole Dumitru Manole Dumitru Sulta stabilita prin hotarare irevocabila provenita din partaj bunuri comune imobiliare, datorata de partea potrivnica imi confera un drept de creanta ... (vezi toată discuția)