avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

sunt din brasov lucrez ca tamplar anul trecut mi-am pierdut sotia acum sunt operat la picior am 2 luni de cand sunt in medical cat timp mai pot sta in medical si cum ma va plati seful dupa noul cod al muncii.mentionez ca eu nu am semnat statul de plata din septembrie.va multumesc .astept un raspuns pe arpademeric@yahoo.com#-o

Alte discuții în legătură

Despre firma - ilegalitati, abuzuri arpademeric arpademeric nu am semnat stat de plata din luna septembrie anul trecut conditii mizere vorbe urate adresate angajatilor de catre patron iar acum sunt in concediu din ... (vezi toată discuția)
Despre concedii si vechime arpademeric arpademeric ma intereseaza ceva la care nu am gasit raspuns inca .articolul 147 aliniatul 1 spune ca pentru conditii grele de munca si vatamatoare se mai adauga 3 zile de ... (vezi toată discuția)
Cum se plătește concediu medical Ghiță100 Ghiță100 Soția mea lucrează ca infirmiera la o clinică privată din august anul trecut În ianuarie sa operat la un picior și ia dat medicu concediu medical ... (vezi toată discuția)