avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre firma - ilegalitati, abuzuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre firma - ilegalitati, abuzuri

nu am semnat stat de plata din luna septembrie anul trecut conditii mizere vorbe urate adresate angajatilor de catre patron iar acum sunt in concediu din decembrie mi-a dat niste bani pe concediu medical dar nu pe totii iar acum in data de 14 01 2015 nu am luat nimic .ce sa fac ?vreau sa depun o reclamatie la itm brasov dar nu am cum .mentionez ca sunt operat la picior si nu ma pot deplasa
#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:35, 14 Ianuarie 2015
Puteti trimite sesizarea dvs catre ITM Brasov si la e-mail : itmbrasov@itmbrasov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariu sofer camion comunitate doareu1 doareu1 Am lucrat in functia de conducator auto la o firma de transport din romania unde am lucrat pe comunitate ( extern). Acolo am avut un salariu de baza plus ... (vezi toată discuția)
Despre contractul de munca emil1979 emil1979 Va salut.. ma numesc Emil.Z sunt angajat ca MACELAR la o firma din Giurgiu.mentionez ca m-am angajat la aceasta firma in luna martie 2009 dar contractul de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie itm ionut36 ionut36 Buna seara ! Am si eu o mare problema si multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta! Am lucrat la o firma din Timisoara ,eu fiind din Ploiesti ,si ... (vezi toată discuția)