avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare casa de la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare casa de la primarie

Buna ziua !

In anul 2010 in luna mai am reusit sa intru in chirie intr-o casa a Primariei. Ca sa se inteleaga mai bine, casa este gen tren. Doua camere mari in partea dinspre strada care deja sunt cumparate si doua camere in spate unde ma aflu in prezent in chirie . Parintii mei au fost chiriasi din anul 1987 unde ma aflu eu acum dar in anul 2010 am reusit sa reinoiesc contractul pe numele meu. Am incercat in anul 2012 sa depun la primarie o cerere pentru a cumpara cele doua camere dar am primit un raspuns negativ prin care mi se spunea ca nu pot face acest lucru deoarece nu eram titularul de chirie in anul 1994.

Acum, implinind 5 ani de cand sunt eu titularm as putea face cerere sa cumpar cele doua camere fara sa mi se mai bage legea din 1994 ? Tinand cond ca sunt eu titular de 5 ani, credeti ca as putea cumpara cele doua camere de la primarie ?

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: andutzuzu , utilizator 08:23, 26 Martie 2015
Chiar nu stie nimeni daca se poate face ceva ?
UP !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot cumpara casa unde sunt chirias andutzuzu andutzuzu Buna ziua ! In anul 2010 in luna mai, am reusit sa iau in chirie o casa a Primariei. Dupa 5 ani am reinoint contractul de chirie si am depus o cerere prin ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa in chirie imposibila andutzuzu andutzuzu Buna ziua ! Imi poate explica cineva de ce primaria imi da raspuns negativ la cererea mea de cumparare a unei case cu 2 camere unde sunt chirias ? Mai ... (vezi toată discuția)
Primaria are dreptul sa-mi ia o camera? didina60 didina60 Buna ziua, In 2011 am primit un apartament cu contract de inchiriere de la primarie in urma evacuari (legea 114). De unde am fost evacuata am locuit intr-o ... (vezi toată discuția)