avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare casa in chirie imposibila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare casa in chirie imposibila

Buna ziua !

Imi poate explica cineva de ce primaria imi da raspuns negativ la cererea mea de cumparare a unei case cu 2 camere unde sunt chirias ?

Mai detaliat : Sunt chirias in acesta casa a primariei din anul 2010. Am facut cerere de cumparare a acesteia anul trecut si mi-a fost dat un raspuns negativ prin care mi se spunea ca nu pot cumpara, deoarece nu eram titular de contract in anul 1995 cand s-a dat legea 112/1995 .

Este adevarat ? Daca da, vecinii mei cum au reusit sa cumpere dupa 2 ani de chirie, fara a fi locuit vreodata acolo ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: andutzuzu , utilizator 12:36, 2 Martie 2017
Se poate daca titularul apartamentului este deacord. In Italia se chiama asta Affitto con riscatto.
Pai titular e primaria ! Platesc chirie la primarie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa de la primarie andutzuzu andutzuzu Buna ziua ! In anul 2010 in luna mai am reusit sa intru in chirie intr-o casa a Primariei. Ca sa se inteleaga mai bine, casa este gen tren. Doua camere mari ... (vezi toată discuția)
Nu pot cumpara casa unde sunt chirias andutzuzu andutzuzu Buna ziua ! In anul 2010 in luna mai, am reusit sa iau in chirie o casa a Primariei. Dupa 5 ani am reinoint contractul de chirie si am depus o cerere prin ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa nationalizata asud asud Buna ziua.Matusa mea locuieste intr-o casa nationalizata,plateste chirie si impozit lunar la primarie si as dori sa stiu daca poate sa-si cumpere imobilul in ... (vezi toată discuția)