avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Nu pot cumpara casa unde sunt chirias
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Nu pot cumpara casa unde sunt chirias

Buna ziua !

In anul 2010 in luna mai, am reusit sa iau in chirie o casa a Primariei. Dupa 5 ani am reinoint contractul de chirie si am depus o cerere prin care doresc cumpararea acesteia, dar am primit un raspuns negativ prin care mi se spunea ca nu pot face acest lucru deoarece nu eram titularul de chirie in anul 1994.

Totodata, vecinii de langa au venit in 2000, iar in 2002 au putut cumpara, nefiind niciodata chiriasi acolo.Lasand la o parte ca probabil au cumparat ilegal si prin pile, ce pot face altceva decat prin cale judecatoreasca ?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cumparare casa in chirie imposibila andutzuzu andutzuzu Buna ziua ! Imi poate explica cineva de ce primaria imi da raspuns negativ la cererea mea de cumparare a unei case cu 2 camere unde sunt chirias ? Mai ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa de la primarie andutzuzu andutzuzu Buna ziua ! In anul 2010 in luna mai am reusit sa intru in chirie intr-o casa a Primariei. Ca sa se inteleaga mai bine, casa este gen tren. Doua camere mari ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa chirie gandacel64 gandacel64 Se poate cumpara spatiul in care locuiesc cu chirie de 4 ani ? Mentionez ca acelasi spatiu l-a detinut tatal meu din 1994 , eu fiind prins in chirie timp de 16 ... (vezi toată discuția)