avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Legal am nevoie de casa de marcat?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Legal am nevoie de casa de marcat?

Buna ziua,am infiintat un srl unde intentionez sa distribui materiale de constructii si vreau sa vand atat la societati cat si la persoane fizice.Daca pentru firme sunt obligat sa emit facturi fiscale la persoane fizice pot emite tot facturi fiscale sau sunt obligat sa-mi iau casa se marcat.[personal, doresc sa emit facturi si persoanelor fizice,pentru a nu investii si in casa de marcat ]

Multumesc,o seara placuta.
Ultima modificare: Vineri, 23 Ianuarie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: DumitruMihai , utilizator 21:18, 25 Ianuarie 2015
Potrivit art.1 alin.(1) din OUG nr.28/1999 actualizat,agentii economici care efectueaza livrari de bunuri cu amanuntul...direct catre populatie,sunt OBLIGATI sa utilizeze aparate de marcat electronice fiscale(case de marcat)..
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat breman breman Buna ziua - la un PFA daca vand marfa numai catre persoane juridice nu am nevoie de casa de marcat? (vezi toată discuția)
Emitere factura catre persoana fizica? Andet Andet Buna ziua, Sunt SRL-D, neplatitor de TVA. va rog sa imi spuneti daca pot emite factura catre persoane fizice? Multumesc (vezi toată discuția)
Obligativitate bon fiscal LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA O societate comerciala, cu obiect de activitate constructii, vinde un autoturism catre o persoana fizica, pentru care emite factura si chitanta. Administratia ... (vezi toată discuția)