As vrea si eu ceva lamuriri referitoare la SRL D
1. S-a infiintat un SRL D in anul 2011 luna iunie .
2. S-au accesat fonduri in mai 2012 s-au aprobat fonduri, s-a cumparat o masina si s-a deschis un magazin.
3. S-au angajat 2 persoane care au beneficiat de scutire cas angajator din sep 2012 pana azi .
La sfarsitul anului 2014 au trecut 3 ani de la infiinare iar cei de la ORC au spus ca nu mai pot functiona ca si srl d pe drept cuvant conform legii s-a transformat in SRL , dar ce fac cu salariatii in cazul in care in contractul aprobat scrie ca trebuie sa-i mentin 3 ani de la aprobare suventiei , o sa mai fie scuti cas -ul Eu spun ca nu!)firma fiind iesita de sub incidenta og 6/2011? As putea sa o radiez si cand? In tot acest timp nu s-a reinvestit profitul o sa fie o problema si care ar putea fi ? Va rog sa ma ajutati cu aceste informatii dar as vrea si lege ord. articol daca se poate. Multumesc !
10.000 euro / srl-d
13Dorin
Buna ziua!
Am inteles ca este un program prin care se vrea stimularea economiei nationale prin subventionarea a 50% dintr-un proiect (maxim 10.000 euro) ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.