avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL D transformat in SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL D transformat in SRL

As vrea si eu ceva lamuriri referitoare la SRL D
1. S-a infiintat un SRL D in anul 2011 luna iunie .
2. S-au accesat fonduri in mai 2012 s-au aprobat fonduri, s-a cumparat o masina si s-a deschis un magazin.
3. S-au angajat 2 persoane care au beneficiat de scutire cas angajator din sep 2012 pana azi .
La sfarsitul anului 2014 au trecut 3 ani de la infiinare iar cei de la ORC au spus ca nu mai pot functiona ca si srl d pe drept cuvant conform legii s-a transformat in SRL , dar ce fac cu salariatii in cazul in care in contractul aprobat scrie ca trebuie sa-i mentin 3 ani de la aprobare suventiei , o sa mai fie scuti cas -ul Eu spun ca nu!)firma fiind iesita de sub incidenta og 6/2011? As putea sa o radiez si cand? In tot acest timp nu s-a reinvestit profitul o sa fie o problema si care ar putea fi ? Va rog sa ma ajutati cu aceste informatii dar as vrea si lege ord. articol daca se poate. Multumesc !

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe dividende anii 2011, 2012 si 2013 Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna, Va cer ajutorul in rezolvarea unei spete: Un SRL obtine profit atat in anul 2011, 2012 cat si 2013. Acest profit e repartizat pe dividende. Societatea ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - d (debutant) HelenMoniq HelenMoniq Buna seara! In urma unui curs de antreprenoriat, cu planul de afaceri de la sfarsit am castigat un premiu in bani, dar pentru a benificia de acestia tb sa-mi ... (vezi toată discuția)
10.000 euro / srl-d 13Dorin 13Dorin Buna ziua! Am inteles ca este un program prin care se vrea stimularea economiei nationale prin subventionarea a 50% dintr-un proiect (maxim 10.000 euro) ... (vezi toată discuția)