avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lichidare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lichidare

va rog frumos sa-mi spuneti si mie unde pot citi despre lichidare.stiu ca este si o lege dar nu mai stiu ce numar si din ce an.daca ma puteti ajuta va rog.........
multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 10:53, 10 Iunie 2009
Daca este vorba despre lichidarea societatilor comerciale vedeti Legea nr.31/1990, republicata, cu toate modificarile si completarile ulterioare.
Daca este vorba despre lichidarea judiciara, vedeti Legea nr.85/2006, privind procedura insolventei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea debitorului lg.85 Monica H. Monica H. pentru introducerea unei cerereri de intrare in insolventa la cererea debitorului, conf. art. 27 legea .85/2006, cum ar trebui sa arate convocatorul AD. ... (vezi toată discuția)
Termen ContSters359380 ContSters359380 O societate a fost dizolvata in 2006 de ONRC pentru nedepunerea situatiilor contabile ! In 2011 s-a deschis procedura falimentului ! Intrebare : Trebuiau ... (vezi toată discuția)
Modificari legea 31/1990,despre lichidari Marius Bote Marius Bote Buna dimineata colegi lichidatori si nu numai . Ce puteti spune despre OUG 43/2010 din mai 2010, cu modificarea art.260 din Legea 31/1990 ? Stiti de cand ... (vezi toată discuția)