avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Teava de gaze comuna a blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Teava de gaze comuna a blocului

Adresez o intrebare celor in tema, referitor la teava de gaze a blocului care trece prin fiecare apartament.
Majoritatea proprietarilor si-au montat contoare de gaze, prin coloana separata.
La pausal au ramas putini.
Intrebarea mea este, daca este necesar sa fie sigilat locul de racordare in vechea teava comuna de gaze?
Aceasta de ce ca celor putini ramasi la pausal, suma platii la gaze este fff mare, in comparatie cu cei cu contor care au 0 lei!
Este vreo reglementare in acest sens, ca asociatia sa se ocupe de sigilarea sau controlul acestei tevi care trece si prin apartamentele contorizate separat?
Pot contesta cotele de intretinere la gaze, daca nu exista sigilii si pot solicita ca si ceilalti sa plateasca la pausal pana se sigileaza robinetii vechi?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 18:39, 25 Ianuarie 2015
Ieri am fost la unu din apartamentele debransate si am vazut sigiliul firmei, dar nu vreau sa mai comentez acest subiect, eu unu nu asi lua in considerare un apartament debransat, care nu are PV de debransare si sigilare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere furnizare gaze bucatarie maita maita Daca doresc debransarea de la teava de gaze care alimenteaza bucataria apartamentului, trebuie sa obtin acceptul asociatiei de locatari? (vezi toată discuția)
Ramas fara gaze luciano39ok2007 luciano39ok2007 Locuiesc intr-o scara de bloc cu 24 de apartamente ,22 dintre acestea sunt racordate la o noua teava de gaze si au contoare individuale ,am ramas doar eu si cu ... (vezi toată discuția)
Am instalație de gaz separată de a vecinilor, dar instalația lor îmi tranzitează bucătăria sunt obligat să-mi montez un al doilea detector? somnu somnu Buna ziua, Locuiesc la bloc si am o instalatie separata de gaz fata de acesta. Pe instalatia mea am montat senzor de gaz si electrovalva in apartament si ... (vezi toată discuția)