avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scoatere apartament de sub ipoteca la firma unde lucrez
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scoatere apartament de sub ipoteca la firma unde lucrez

In anul 2002 la firma unde lucrez si in prezent, am fost pusa sa garantez prin notar cu apartamentul pt o anumita functie. azi doresc scoaterea de sub gir si firma imi cere 200 lei . Din cate stiu este nevoie doar de o negatie cum ca nu am produs prejudicii firmei si eu sa ma duc cu ea la un notar, care vreau eu. Juristii de la firma imi spun ca nu se mai dau negatii si ca trebuie sa platesc cei 200 de lei si scot ei apartamentul de sub gir. Va rog solutiii.....multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:22, 24 Ianuarie 2015
Nu exista temei legal pentru pretentia sumei de 200 lei cu care se conditioneaza eliberarea documentului
Radierea de sarcini in cartea funciara,conform disp L nr 7/1996 republicata,se face fie prin document autntificat fie prin hotarare judecatoreasca definitiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca vanzator ! Polescu_Paul Polescu_Paul In 1998 am cumparat un apartament prin credit ipotecat.In contract s-a precizat ca plata se va face prin linie de credit deschisa de banca in contul ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in cf a antecontractului de vanzare fara finalizare Amitrica Amitrica Cand se face antecontractul (in vederea vanzarii prin prima casa), acesta se inscrie in CF-ul apartamentului. Daca vanzarea nu se mai efectueaza din cauza ... (vezi toată discuția)
Radiere inscris din cf florin42 florin42 In urma cu 7 ani am avut un peoces de iesire din indiviziune, cealata parte a renuttat la proces in 2005 dar cand am mers sa scot zilele astea cf procesul era ... (vezi toată discuția)