avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Radiere inscris din cf
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Radiere inscris din cf

In urma cu 7 ani am avut un peoces de iesire din indiviziune, cealata parte a renuttat la proces in 2005 dar cand am mers sa scot zilele astea cf procesul era inscris in cf..Ce am de facut pt radierea inscrisului si cat dureaza?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:41, 21 Ianuarie 2012
Obtineti un exemplar legalizat dupa hotararea pronuntata in urma renuntarii la proces. Mergeti cu el la cartea funciara, impreuna cu o cerere de radiera a notarii litigiului.
In temeiul disp art 20 al 3 ,art 34 din L nr 7/1996 republicata,solicitati la OCPI sa noteze hotararea instantei de judecata
Legal solutionarea cererii se comunica in termen de 30 de zile,prin incheiere de admitere sau de respingere,conditionat de aspectul daca cererea si documentele justificative intrunesc conditiile legale cerute de lege

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere litigiu atomol atomol cum si unde se poate cere radierea unui litigiu inscris in cartea funciara ???litigiu solutionat cu multi ani in urma???multumesc!!!!!! (vezi toată discuția)
Durata radiere litigiu cf florin42 florin42 cat dureaza radierea unuli litigiu din cf? (vezi toată discuția)
Modificare extras carte funciara lidiao lidiao Buna ziua, am scos un extras de carte funciara de informare in care am constatat ca este o gresala, in loc de 2 bai care exista , s-a mai trecut inca 2 bai ... (vezi toată discuția)