avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... durata radiere litigiu cf
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

durata radiere litigiu cf

cat dureaza radierea unuli litigiu din cf?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:17, 27 Ianuarie 2012
3 zile fara ziua depunerii cererii in regim normal - 60 lei si de pe o zi pe alta sau chiar in aceeasi zi(in functie de OCPI-ul competent) in regim de urgenta - 300 lei
Sunteti in posesia unei hotarari irevocabile,sau abia demarati procedura de radiere?
Instanţa este obligată să anunţe hotărârea definitivă şi irevocabilă pentru radierea litigiului din C.F. , în termen de 3 zile de la data acestei hotărâri.
Vedeţi la OCPI dacă a venit adresa instanţei, dacă nu , o copie autentificată-legalizată, şi prezentată OCPI, BIROUL LOCAL.
Vi se va da termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez ? atomol atomol In extrasul de carte funciara am o sarcina pe care vreau sa o radiez .Este vorba de o plangere penala urmata de un proces penal care s-a judecat . Am sentinta ... (vezi toată discuția)
Obținere cf Salatioan Salatioan Buna ziua, Am avut un credit imobiliar pe care l-am rambursat urmează radierea,in câteva zile.Vreau sa știu va rog cum obțin CF-ul deoarece doresc sa ... (vezi toată discuția)
Stergere litigiu din cf trandafir88 trandafir88 Buna ziua, Daca am inscris in cartea funciara a unui imobil un litigiu care inca se afla pe rol, este posibil daca eu imi dau acordul sa se ridice acel ... (vezi toată discuția)