avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Grila de salariu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Grila de salariu

Buna ziua.Lucrez in invatamant ca institutor II , vechime sub 2 ani si gradul definitiv.As vrea sa stiu cum se calculeaza salariul. Mentionez ca am si 10 % spor de vechime in munca.Cum se aplica grila de salarizare din invatamant.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 00:13, 30 Ianuarie 2015
Se calculeaza in Edusal. Mergeti la secretariat sa va explice. Fluturas de salariu nu primiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metodologie calcul crestere salariala 30 % pentru cadre didactice auxiliare debutante cu salariu de incadrare sub minimul pe economie(l63/2011) avb avb Pe fluturasul de salariu primit pentru luna martie 2015, un angajat din invatamantul universitar de stat --- pozitia Administrator patrimoniu S debutant ... (vezi toată discuția)
Penalizari concediu fara plata andre22 andre22 buna seara! as dori, daca se poate, raspunsul la o intrebare. lucrez in invatamantul preuniversitar de stat (nivel liceal) din anul 2003, ca profesor titular, ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora la invatatori ana500 ana500 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intro problema. Lucrez in invatamant si am un cadru didactic ( un invatator) care are peste 25 de ani vechime si gradul ... (vezi toată discuția)