avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce taxa de timbru trebuie sa achit in apel in aceasta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce taxa de timbru trebuie sa achit in apel in aceasta situatie?

Buna !
Am o intrebare legata de taxele la un apel.
In instanta de fond s-a judecat o succesiune succesiva de la bunicii mei obtinand cladirea, curti constructii, si gradina (niciunul dintre parati nu s-a opus). Dupa tatal meu decedat este un titlu de proprietate teren veg. forestiera pe numele lui. In prima instanta acest titlu nu s-a putut lua in considerare deoarece a fost gresit inscris numarul acestuia ("eroare de dactilografiere" ... ) in actiune, si uite asa cu corecturile de rigoare din partea firmei cadastrale si a avocatului s-a ajuns la apel. Intrebarea este ce taxe trebuie sa achit la apel, in sensul ca este vorba de mostenirea TP dupa tatal meu , neavand legatura cu celelalte parti implicate in succesiunea dupa bunici : cladire, curti constructii, gradina, deci este practic un apel in parte.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 11:55, 25 Ianuarie 2015
Taxa datorata in apel este de jumatate din taxa platita la fond.
In momentul in care primiti acasa cat aveti de achitat si considerati ca nu datorati atat, faceti cerere de reexaminare in 3 zile si mentionati ce ati scris aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de proprietate marculescu marculescu Parintii mei nu au act pe casa in care locuiesc dintotdeauna. Bunicii au murit de peste 30 ani iar ai mei au ramas in casa parinteasaca ceilalti frati la ... (vezi toată discuția)
Necesita rectificare carte funciara ori a titlului de proprietar? VicGeo VicGeo In urma decesului tatalui, am constatat ca actul de proprietare pentru casa si gradina a fost emis de primarie pe numele mostenitorilor bunicii, desi exista o ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate teren agricol dany2605 dany2605 Buna seara. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. familia mea are in propietate o suprafata de 16 ha teren agricol. acesta este pe numele buniciilor care ... (vezi toată discuția)