avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie proces verbal radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie proces verbal radar

Am primit intampinarea
Cel mai recent răspuns: marian24gam , utilizator 21:54, 27 Ianuarie 2015
Trebuie sa răspundeți in 10 zile, încercând sa Combateți cele mentionate.
Am fost oprit pentru depasirea vitezei in localitate(103km/h) si mi-a fost suspendat permisul pe 3 luni. Am facut contestatie si am cerut probele care sa-mi demonstreze fapta. Am primit intampinarea cu copia dupa buletinul metrologic,buletin care este in termen legal dar in care nu este precizata valoarea erorii admise,copia dupa atestatul operator radar autovision,copia atestatului specializarii in desfasurarea activitatii pe linie de politie,referatul agentului constatator si cd-ul care arata fapta comisa . In filmare la viteza de 103km/h numarul masinii nu se vede,numarul fiind vizibil doar la viteza de 47km/h. In plus apare si litera T inaintea vitezei si nu stiu daca se face autotestarea sau asa functioneaza aparatul. CARE AR PUTEA FI RASPUNSUL LA INTAMPINARE SI DACA EROAREA DE 3% A APARATULUI REPREZINTA UN ARGUMENT SOLID IN ANULAREA PROCESULUI VERBAL?
Stie cineva Dispoziția IGPR nr. 91471/2010 de aprobare a „Metodologiei privind utilizarea echipamentelor video AUTOVISION de supraveghere a traficului rutier și măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor”?
Salut , nu cred ca ai vreo sansa cu 3% eroare pentru ca poate fi ori 100 ori 106 km/ora. T acela este target ( tinta) adica masina pe care este fixat radarul. Am fost in situatia ta. Bafta !!!
Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2015
marian24gam, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poze radar - probe in proces Eu contest Eu contest Buna ziua, Apelez la sfaturile voastre pentru a lua o hotarare de a continua sau nu procesul cu politia Prohova. In Februarie am fost oprit pentru ... (vezi toată discuția)
Model contestatie pv radar CristiBH CristiBH Buna seara Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu un model pentru intocmirea unei contestatii la un proces verbal de amenda pentru depasirea vitezei ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal - suspendarea permisului de conducere r0bertC r0bertC Salutare, In data de 30 martie 2016 mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile, fiind surprins de detectorul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)