Dupa decesul tatalui meu la inceputul anului 2015, eu si fratale meu i-am cerut concubinei cheile de la garsoniera tatalui, aceasta refuzand sa le dea. Mentionez ca tatal meu nu a fost casatorit cu aceasta dna si nici nu i-a facut vreun act pe numele ei legalizat notarial, banuiesc ca are totusi mutatie acolo locuind impreuna de 10 ani (daca este important acest detaliu).
Acum eu cu fratele, nu am reusit inca sa facem succesiunea, eu find plecata din tara momentan.Va intreb care sunt pasii legali de urmat s-o evacuam pe aceasta femeie din garsoniera tatalui. Daca ar merge fratele si ar sparge usa/schimba iala, ce implicatii are avea?
Multumesc anticipat ptr raspuns
Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra, referitor la spartul usii. Dar nu sunt lamurita care sunt pasii de urmat dupa succesiune pentru a o evacua pe concubina tatalui.
Aceasta actiune de evacuare se face la tribunal sau la politie ? Imi trebuie avocat? Cat dureaza aceasta actiune din expeienta dumneavoastra ?
Deci cu alte cuvinte ne trebuie o hotarate judecatoaresca s-o putem evacua pe aceasta femeie.
Nelamurire
stefanosman
Buna ziua,am si eu o mica problema pentru care va solicit un raspuns.Mama mea are sau ma rog avea un frate care a decedat intr-un accident,problema este ca el ... (vezi toată discuția)