avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Daca se intrerupe pensionarea medicala (am avut pensionare medicala cu revizie la un an), vechiul angajator este obligat sa ma reangajeje? De la personal mi s-a spus ca m-ar reprimi dar exista riscul ca dupa 2-3 luni sa fiu pus pe lista de disponibilizati pe motiv ca am avut probleme medicale. E corect? Ce trebuie sa fac ca totul sa fie legal si sa incep munca de unde am plecat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 25 Ianuarie 2015
Nu exista nicio astfel de obligatie in sarcina angajatorului.

Daca va primesc la munca,atunci exista si posibilitatea de a fi concediat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia catre angajator ca esti insarcinata Cristina Doaga Cristina Doaga Buna ziua.Sunta insarcinata,am dus la munca adeverinta de la medicul de familie la 10 saptamani de sarcina,ulterior am intrat in concediu de risc maternal.Insa ... (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii dupa incetarea invaliditatii de gradul 2 mihaela dumi mihaela dumi Am suferit o operatie de by-pass si am fost pensionata gr.2 de invadilitate. Mentionez ca nu-mi doresc sa fiu in continuare ,la 52 de ani, pensionara. In ... (vezi toată discuția)
Concediere angajat radupaul radupaul Buna ziua firma micuta, una din anagajate, cu norma redusa, contract pe peroada nedeterminata - este si pensionara invaliditate de munca, angajata la firma de ... (vezi toată discuția)