avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Revistă
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Revistă

Bună ziua tuturor! Aș dori să realizez și să distribui o revistă! Totul va fi non-profit, tiraj aproximativ 100 buc! Bineînțeles că voi băga reclame pentru a-mi scoate banii pe print! Aș dori mai multe informații despre cum să fac asta, ce trebuie să înfințez sau se poate fără?

Se va distribui într-o sală de sport la meciuri!

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: aliasi , utilizator 14:40, 25 Ianuarie 2015
Trebuie sa infiintati o asociatie non-profit (ONG).
Am înțeles! Dacă îmi pot fi oferite și câteva informații despre înfințarea acesteia? Care sunt cheltuielile de infințare? Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 25 Ianuarie 2015
aliasi, utilizator
Mulțumesc! Practic nu are rost să înfințez deoarece mă costă ceva banii și revista este non-profit...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fundatie vs asociatie danielapv danielapv Suntem trei persoane.Dorim sa infintam o fundatie sau o asociatie culturala.Care sunt diferentele dintre cele doua si ce ar trebui sa studiez. (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie sportiva kid77xxl kid77xxl Buna ziua, Va rog frumus sa ma ajutati cu sfaturi pentru a infiinta o asociatie sportiva. Impreuna cu un grup de prieteni am format o echipa de minifotbal si ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala non profit pentru gradinita privata? flaminia_bc flaminia_bc Sunt intr-o dilema, nu gasesc nicaieri ultimele norme privind infiintarea unei gradinite private, pana la urma trebuie neaparat o societate comerciala non ... (vezi toată discuția)